Tiesioginės vaizdo transliacijos internetu

Daugiafunkcinių centrų atstovų patogumui vyko kelios tiesioginės vaizdo transliacijos internetu. 
Tiesioginė vaizdo transliacija „Ikimokyklinis ir priešmokyklinis ugdymas daugiafunkciuose centruose“. Transliacijos metu buvo aptariami ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo ir jo organizavimo klausimai daugiafunkciuose centruose. Pristatyta Anykščių r. savivaldybės patirtis sprendžiant ikimokyklinukų pavėžėjimo ir palydėjimo klausimus. Savo gerąja patirtimi, smagiais pasiekimais ir kylančiais iššūkiais dalijosi Nijolė Pranckevičienė, Anykščių raj. savivaldybės Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė, ir Žydrė Saprigonaitė, Anykščių raj. Viešintų pagrindinės mokyklos-daugiafunkcio centro Ikimokyklinio ugdymo pedagogė.



Tiesioginė vaizdo transliacija „Daugiafunkcių centrų steigimo infrastruktūriniai projektai ir juos įgyvendinant kylantys klausimai“. Tema pasirinkta atsižvelgiant į daugiafunkciams centrams kylančius aktualius klausimus. Vaizdo transliacijoje dalyvavo Centrinės projektų valdymo agentūros atstovai.



Transliacijos metu skaityti pranešimai:
  • Universalių daugiafunkcių centrų kaimo vietovėse steigimas. Tiesioginės naudos gavėjai. Giedrius Lapėnas, Centrinės projektų valdymo agentūros Švietimo projektų skyriaus vyresnysis projektų vadovas. Atsisiųskite pateiktį.
  • Universalių daugiafunkcių centrų kaimo vietovėse steigimas. Pajamų priežiūra. Eglė Šilkonė, Centrinės projektų valdymo agentūros Viešosios ir privačios partnerystės skyriaus ekspertė. Atsisiųskite pateiktį.

Tiesioginė vaizdo transliacija „Visuomenės sveikatos priežiūra daugiafunkciuose centruose“. Diskusija buvo transliuojama internetu, ją tiesiogiai stebėti galėjo visi norintys. Diskusija skirta visiems suinteresuotiems asmenis – daugiafunkcių centrų, savivaldybių, visuomenės sveikatos biurų atstovams ir kitiems norintiems.


Transliacijos metu skaityti pranešimai:
  • Visuomenės sveikatos priežiūra mokyklose ir ikimokyklinio ugdymo įstaigose: iššūkiai ir galimybės. Rita Sketerskienė, LR sveikatos apsaugos ministerijos Rizikos sveikatai valdymo ir kurortologijos skyriaus vedėja. Skaitykite arba atsisiųskite pateiktį.
  • Klaipėdos rajono savivaldybės gerosios praktikos pavyzdys. Neringa Tarvydienė, Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė. Skaitykite arba atsisiųskite pateiktį.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 komentarai (-ų):

  1. Mano nuomone, tai labai gerai, kad yra transliacija internetu ir tokie svarbūs klausimai aptariami viešai. Manau, kad tai aktuali informacija.

    AtsakytiPanaikinti