Projekto rezultatai

Rekomendacijos dėl DC koncepcijos įgyvendinimo, tinklo veiklos kokybės užtikrinimo ir plėtros
Šios rekomendacijos yra parengtos apibendrinus patirtį, sukauptą įgyvendinant projekto ilgalaikių mokymo kursų ir konsultavimo programą, kurią vykdė VšĮ „Kitokie projektai“. Pateikiama medžiaga yra parengta remiantis mokymų vadovų patirtimi, įgyvendintos ilgalaikės mokymo programos rezultatais, programos dalyvių įvertinimais ir įžvalgomis, gerąja Lietuvos ir užsienio patirtimi rengiant ir įgyvendinant panašias programas.
Rekomendacijos yra skirtos nacionalinio lygmens institucijų atstovams, savivaldybių administracijoms ir daugiafunkcių centrų vadovybei bei DC darbuotojams, kitiems suinteresuotiems asmenims. Skaitykite arba atsisiųskite Rekomendacijas dėl DC koncepcijos įgyvendinimo, tinklo veiklos kokybės užtikrinimo ir plėtros.  

Ilgalaikės mokymo programos koncepcija
Įgyvendinant projektą buvo organizuojami ilgalaikiai mokymai daugiafunkcių centrų atstovams, siekiant jiems padėti geriau susipažinti su daugiafunkcių centrų koncepcija, įgalinti jos principus pritaikyti praktiškai.
Koncepcijoje aprašoma ilgalaikė mokymų programa, kuri skirta jos dalyvių (DC koordinatorių ir vietos koordinacinių grupių atstovų) kompetencijų, reikalingų efektyviam ir kokybiškam darbui DC ir su vietos bendruomene, stiprinimui, siekiant pagerinti DC veiklos kokybę ir užtikrinti DC koncepcijos nuostatų bei principų įgyvendinimą, dalyvių mokymosi patirčiai apibendrinti, pasidalinti veiklos ir mokymosi pasiekimais, kilusiems sunkumams aptarti, rekomendacijoms tolimesnei DC tinklo veiklai ir plėtrai suplanuoti. Skaitykite arba atsisiųskite Ilgalaikės mokymo programos koncepciją.


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą